Du er her > Start > Andet relateret > Caminoen

Inspiration til vandreture, trekking og hiking.

Camino de Santiago - igen.

Så fik jeg klaret caminoen!
Bid for bid har jeg været igennem 32 dage plus nogle dage i Santiago de Compostela, målet for denne tur, og en enkelt i Finisterre.

Det forklarer, hvorfor jeg har været fraværende så lang tid!? - Ja, hvis jeg virkelig havde vandret turen igen; men det er nu desværre ikke tilfældet. Jeg har været bag om sitet for, at redigere og gøre det 'up-to-date'.
Credencial del peregrino. Camino passet
Foto: Credencial del peregrino. Camino passet.

Sitet er omlagt og optimeret.
Jeg har brugt meget tid på at omlægge Camino sitet, så det nu også fungerer på mobil og tablets på trods af de mange forskellige skærmstørrelser.

Camino på flere skærmstørrelser
Foto: Camino på flere skærmstørrelser.
Et større arbejde, som samtidig gav anledning til at redigere i teksten med lidt tilføjelser fra dagbogen, som jeg af en eller anden grund tidligere havde udeladt. Måske anså jeg det dengang for at være irrelevant, men nu er det med.

Der er kun tilføjet nogle få nye fotos, da der ganske enkelt eksisterer så mange fra dengang i 2003, men alle er de nu skrumpet, også grafikken, så sitet nu også er hurtigt og 'data-venligt' over det almindelige telefonnet.

Hvorfor?
En af grundene er, at jeg kan se i statistikkerne, at der er mange, der besøger mit camino site. De mange vil jeg gerne give en bedre oplevelse.

En anden er, at Google puster mig i nakken. På et tidspunkt vil de ikke længere præsentere søgeresultater fra mobile enheder på 'ikke mobil-venlige' sites.

Det huer mig ikke som webmaster. Statistikkerne viser tydeligt, hvor vigtig Google er. Take it or leave it...

Tjek det 'nye' camino site her...

til top

oprettet april 2015 - webmaster: erik petersen - opdateret: 30-04-2015