Om sitet
Du er her > Start > Om sitet

Inspiration til vandreture, trekking og hiking.

Om sitet.

erikpetersen.dk - inspiration til vandreture
er et privat site, et såkaldt 'ikke kommercielt site'. Det drives udelukkende af egen lyst og egne midler. De få reklamer du støder på, er fra partnere og link udveksling. Noget for noget.

Formål? - At inspirere.
Vandreturene der beskrives her på siderne, er alle nogen jeg selv har vandret på et tidspunkt. De ældste blev vandret i 1997, så beskrivelsen af de ture er selvfølgelig ikke 'up to date'.
Turene, stierne, er der sikkert stadigvæk og hvis man bliver inspireret, hvilket er den grundlæggende idé bag sitet, så må man søge opdaterede oplysninger andetsteds. Og at søge oplysninger om de forskellige steder, er blevet en hel del lettere end i 97, skulle jeg hilse at sige.

Redigeringer og opdateringer.
Undervejs i processen med dette site er ældre beskrivelser og informationer også ændret for at skabe overblik. Et resultat af, at jeg ofte har manglet netop dét, når jeg har afsøgt forskellige sites for at finde nye ture. Hvor lang er turen egentlig? Hvor svær? Er den skiltet? Hvornår er det skrevet? Er det opdateret for nylig? - Spørgsmål, der ikke altid ses svar på uden at læse/skimme hele teksten.

Nederst på alle siderne kan man orientere sig om dato for sidste opdatering og oprettelse/redigeret/vandret.

Ikke en guide.
Trods informationer og turbeskrivelser kan vandreturene ikke bruges som en guide. De er udelukkende skrevet som appetitvækkere, inspiration. Jeg prøver efter bedste evne, at beskrive turene som jeg oplever dem. Det er min turdagbog jeg deler. Den del der tåler offentlighed...

Jeg skriver også lidt om nogle af de flere muligheder, de forskellige steder byder på, om vores baser, om byer og om overnatning og transport. Jeg garanterer ikke for facts, men prøver at være nøjagtig med oplysningerne.

Smartphone udgaven,
eller 'udgaven for mindre håndholdte' skulle jeg måske skrive, gør det muligt at få inspiration til en god vandretur selv på farten.

Den er indholdsmæssig identisk med pc udgaven (undtaget Tyrkiet, der stadig mangler i smartphone udgaven), men layoutet er lidt anderledes. Den er simpelt opbygget og hurtig indlæst, selv på det almindelige telefonnet...

Mobiversionen
Foto: Håndholdt ~ inspiration til vandreture.


Mere om mobilsitet her: Bag facaden.

Se også: Vigtigt før turen.

Til top


Marts 2001 - webmaster: erik petersen - opdateret: 22-01-2019