Du er her > vandreture start > Danmark > Stor vandrefestival
Inspiration til vandreture, trekking, hiking og friluftsliv.

7 april 2009
Stor vandrefestival på Sjælland til sommer.
Lørdag den 20. juni lyder startskuddet til en vandrefestival, der skulle byde på en perlerække af vandreture og kulturoplevelser spredt ud over regionen.

"Den storstilede vandrefestival henvender sig til et bredt publikum: Alle der kan gå. Både den helt uøvede vandrer, som ønsker at gå med på en guidet tur, og den meget erfarne, som orienterer sig ved hjælp af GPS."
Sådan forlyder det i det tilsendte materiale, hvor man kan læse om det tilsyneladende store projekt.

I festivalens første uge, den 20. til 27. juni skulle man overalt i Region Sjælland kunne deltage i lokale vandreaktiviteter, der bl.a. omfatter guidede vandringer, som kombinerer natur- og kulturoplevelser.

Fra den 28. juni til den 8. august bliver der fulgt op med en serie guidede etapevandringer på Sjællandsleden, den store vandrerute, som forbinder hele Sjælland. Her kan man så vælge at deltage en enkelt dag eller benytte sig af teltpladserne mellem etaperne.

Vandrefestivalen er blevet til i et samarbejde mellem et netværk af Region Sjællands 17 kommuner, Region Sjælland og Østdansk Turisme. Blandt flere involverede er Skov- og Naturstyrelsen, Friluftsrådet, Dansk Vandrelaug og Hjerteforeningen.

Læs mere på vandrefestival.dk


D. 15. maj vil på hjemmesiden kunne findes det samlede program for festivalen.

tilbage | til top
marts 2007 ©copyright: erikpetersen.dk 2001 - webmaster: erik petersen - opdateret: 05-10-2012

Valid CSS!