Du er her > Start > Er der lys ude i horisonten?

Inspiration til vandreture.

Er der lys ude i horisonten?

Nu har vi snart levet med pandemien i et år. Ikke bare herhjemme, men over det meste af kloden har den sat sine aftryk.

Ikke mange rejste udenlands sidste sommer og meget tyder på at det samme bliver tilfældet i år.

Mutationerne truer og verden er sat på stand-by eller lukket helt, så folk flest satser på at blive hjemme. Det er svært at se lys forude.
Er der lys ude i horisonten?
Foto: Er der lys ude i horisonten?

Og dog. - Vacciner er ved at blive rullet ud her i Danevang og i de lande vi primært rejser til. Det giver dog grund til en vis optimisme for rejselystne EU borgere.

Vaccinepas er blevet nævnt som en mulig døråbner, men bliver livligt diskuteret politisk i EU regi. Grækenland og Portugal er for. Det forstås. Omkring 20% af deres bnp er fra turisme - bare ikke i 2020. I DK er det ca 8%...

Men hvad så, hvis vi rent faktisk kan tage ud at rejse til sommer? Hvad møder os i det pågældende land? Selvom der vaccineres på livet løs, bliver restriktioner ikke nødvendigvis ophævet med det samme og hvad så? Gider man den usikkerhed?

Vores kendte restauranter, tavernaer og hoteller, hvor vi plejer at komme, har de overlevet? Er de der stadig? Sikkert tanker mange gør sig, for hjælpen fra staten er vist ikke som her.

Nuvel, men en ting turde dog være sikkert: Vandrestierne skal nok vedblive at være der. Mange af dem har allerede ligget der i hundrede af år...

til topoprettet januar 2021 - webmaster: erik petersen - opdateret: 20-01-2021