Du er her > Start > Mallorca > Første gang 2007

Vandring og vandreture på Mallorca.

Første besøg i 2007.
Overnatning
:
Vi landede allerede ved 7 tiden om morgenen i Palma og havde tænkt at tage direkte til Sóller og videre til Refugio Muleta, der ligger tæt ved Port de Sóller, men desværre var der fuldt hus i refugiet denne lørdag. Søndag var der til gengæld masser af plads. Værd at huske på!

Vi måtte derfor tage en enkelt overnatning i Palma og havde på hostelworld.com booked en en overnatning i dobbelt rum på Hostal Tierramar i Palma til den første nat. 17 Euro pr person, incl morgenmad.
Mallorca. Palma de Mallorca
Foto: Palma de Mallorca.

Hostal Tierramar ligger ved stranden helt ude i bydelen es Arenal. Den sidste del af den muntre havnepromenade og strand. Der er gode busforbindelser til Palma city (linie 15) lige udenfor døren. Tierramar var udmærket. Rent og pænt og udmærket morgenbuffet. Drives af en englænder.

Kontakten til Refugio Muleta foregik pr telefon her fra Danmark. Personen i den anden ende, som senere viste sig at være bestyreren, talte ikke så godt engelsk, men nok til at ordne en booking.

Mallorca. Sea Club Resort. Port de Alcudia
Foto: Sea Club Resort. Port de Alcudia.
Refugio Muleta blev så målet næste dag. En overnatning i "Dormitorio colectivo", køjesenge i sovesal, 22 Euro pr person, incl aftens- og morgenmad (mindede en del om camino menuerne).

Til de resterende nætter bookede vi på booking.com en hotel-lejlighed i Sea Club, et stort fint resort i Port de Alcudia.
30 Euro for en lejlighed. Det kan altså gøres pænt billigt uden for sæsonen.


Kort:
Vi købte Guide to Northeastern Mallorca, Guide+map 1:50.000 for 5.50 Euro i en butik på strandpromenaden i Port de Alcudia. Det omtalte nogle ture i nabolaget og var, hvad vi havde brug for. Kort, guide og skiltning stod dog ikke helt mål med realiteterne og mangen en lodsejer havde blokeret for gennemgang, så stierne ikke fandtes.

De havde mange andre vandreguides, Sunflower, Rother osv, der dækker hele øen og især bjergene, men ingen deciderede kort bortset fra det omtalte i vores område.

Til top

oprettet maj 2007 - webmaster: erik petersen - opdateret: 12-02-13