Du er her > Start > Mallorca > Praktisk info

Vandring og vandreture på Mallorca. Praktiske informationer.

Transport.

Til og fra Palma:
Palma har et fint net af bybusser, eMT - 'Municipal de Transports Urbans de Palma de Mallorca S.A.' Eks.: En grundbillet koster 1.50 Euro, og fra lufthavnen kører lufthavnsbusser linie 1 og 21 til centrum. Billet pris 2.50 Euro.

Transport Illes de Baleares - forkortet tib adminstrerer de øvrige bus, tog og metro, bortset fra Appelsintoget. På hjemmesiden er der køreplaner for bus, tog og metro og priser for samme.

Busstationen
for langdistancebusserne 'Parc de ses Estacions' ligger tæt på Placa Espanya.

Togstationen,
der hedder 'Estació Intermodal', ligger også ved Placa Espanya.
Mallorca. Appelsintogets station i Palma
Foto: Appelsintogets station i Palma.

Mallorca. Appelsintoget på stationen i Palma
Foto: Appelsintoget på stationen i Palma.
Det ene tog, der kører til Inca, har station under gadeplan og er et moderne tog. Fra Inca er der en linie til Manacor og en til Sa Pobla.

Det andet tog, der kører til Sóller, har station på gadeplan. Det er veterantoget Ferrocarril de Sollér, eller "Appelsintoget", som det populært kaldes.

Palma har også en Metro med 9 stationer, der åbnede i 2007.

Til og fra Mallorca:
Air Berlin flyver direkte mellem København og Palma. Afgang fra CPH meget tidligt på dagen, men det er billigt, hvis man er i god tid med bestillingen. Det er først fra april, at der flyves direkte.

Norwegian letter lidt senere, men returflyvningen er over Arlanda Stockholm, så b obs... Og pas på, da nogle af flyvningerne fra København går over Helsinki...?

SAS flyver ved 8 tiden og retur ved 15 tiden og de er ikke specielt dyrere.

Charterrejse kan være et alternativ, hvis man er sent ude efter flybilletter, da man ofte får et hotel med til samme pris.

Til top

oprettet maj 2007 - webmaster: erik petersen - opdateret: 12-02-13